Werkvoorbereider/ Calculator (Paneelbouw)

Sneek | Werkvoorbereider | Productie en Techniek
Gepubliceerd op 2 januari 2018 | 1351 x bekeken

Solliciteer

Introductie

Kan jij niet wachten om je eigen projecten uit te voeren? Heb jij daarnaast kennis van Paneelbouw? Dan ben jij de Werkvoorbereider/Calculator die wij zoeken!

Organisatie

Eltechna Paneelbouw BV, onderdeel van Solar Nederland BV, ontwerpt en assembleert al meer dan 25 jaar verdeelkasten en besturingspanelen. Er wordt onder licentie gebouwd voor drie grote fabrikanten: Schneider Electric, Eaton en Hager. Alle producten worden op maat gemaakt voor de klant (met name Nederlandse installateurs). Met 31 medewerkers en kantoren in Sneek en Amersfoort staat Eltechna voor creativiteit, diversiteit, kwaliteit en de juiste service. Kijk voor meer informatie op www.eltechna.nl

Functie

Als Werkvoorbereider/Calculator ben je betrokken bij het hele proces van offerteaanvraag tot het uitwerken van de orders en nacalculatie. Denk hierbij aan het lezen en maken van tekeningen van energieverdelers, besturingskasten en stuurstroomtekeningen. Het kunnen lezen en maken van deze tekeningen is een pré. Onze klanten bestaan o.a. uit grote fabrieken, kantoorgebouwen en winkels. Ieder eindproduct is voor hen volledig naar wens, dankzij jou!

Van onze klanten ontvang jij installatieschema’s en een bestek waar een product aan moet voldoen. Jij gaat hier vervolgens mee aan de slag. Hoe? Door te bepalen welke materialen ingekocht moeten worden. Je vraagt hiervan de prijzen op en stelt het budget vast. Ook neem je de productie-uren daarin mee. Samen met de Werkplaats Manager kies je de juiste werkmethode voor dit project.

Functie eisen

Verder beschik je over:
• Een afgeronde mbo-opleiding in een (Elektro)technische richting;
• Minimaal 1 á 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Technische kennis van paneelbouw en dan bij voorkeur van energieverdelers;
• Kennis van Autocad (Electrical) is een pré.

De collega die wij zoeken denkt graag mee over verbeteringen in een proces. Uiteraard schakel je met een team, waarmee jij ook jouw goede ideeën deelt. Ga je graag oplossings- en resultaatgericht te werk? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Aanbod

• Ruimte voor eigen initiatief. Wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerkers;
• Wij geven jou de verantwoordelijkheid voor een project bij Eltechna, dat je van a tot z zelf mag uitvoeren.
• Werken in een uitdagende markt. Wij durven innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen;
• Stronger together! Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis op elk gebied;
• Een jaarcontract.

Inlichtingen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en woon je in (de omgeving van) Sneek? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Dit kan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Danielle Stegeman (corporate recruiter), via telefoonnummer 06-41663047. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van onze procedure.

Solliciteer