Ben jij klaar om jouw technische kennis te verspreiden?

Als trainer voor Solar School ga je trainingen geven aan professionals in het bedrijfsleven over uiteenlopende onderwerpen binnen de elektro- en installatietechniek. Het scala van trainingen die Solar School samen met jou en de andere trainers aanbiedt is erg breed. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van brandveiligheid, NEN-installaties en elektrotechniek maar ook persoonlijke ontwikkeling en IT. De trainingen die je gaat geven kunnen plaatsvinden bij onze klanten zelf of op een van de vestigingen van Solar Nederland, verspreid door het land.

Ben jij gespecialiseerd in een vakgebied binnen de elektro- en installatietechniek en heb jij veel relevante kennis die je niet alleen voor jezelf wil houden? Solar Nederland maakt het mogelijk om jouw technische kennis te komen delen met onze klanten. Zo kun jij bijdragen aan de optimalisatie van de werkuitvoering van vele technische werknemers binnen verschillende bedrijven.

Ben jij een fulltime trainer, of wil jij het geven van trainingen liever combineren met je huidige baan? In onze Trainer vacatures bestaan meerdere mogelijkheden. Wij vinden het namelijk belangrijk om rekening te houden met jouw schema en beschikbaarheid. Je kunt daarom zelf bij ons aangeven of je volledig als trainer aan de slag wilt, of bijvoorbeeld in de avonduren nadat je er al een werkdag bij je eigen werkgever op hebt zitten. Denk je dat je geschikt bent voor het geven van 2 verschillende soorten trainingen, of misschien wel meer? Ook hierin kun jij jouw voorkeur aangeven.

Bekijk onze Trainer vacatures:

    Er konden geen vacatures gevonden worden.

Gerard van Gelder (trainer)

“De kunst van het leren is de kunst van het interesseren. Je moet de mensen die je in de klas hebt proberen te raken om ze bij de training te betrekken. Naast het feit dat Solar een lesinstituut is, bieden wij ook producten aan. Daarom kun je als trainer bij Solar de theorie aan de praktijksituatie koppelen. Hierdoor kun je praten in de taal van de cursisten die voor je zitten en zo weet je ze te interesseren en dat geeft een mooie interactie tussen docent en cursist.

Waarom ik trainingen geef bij Solar? Ten eerste vind ik het gewoon leuk om kennis op andere over te brengen. Ten tweede de Solar medewerkers en, hun aanspreekbaarheid, dat heeft mij altijd erg getrokken. Bij Solar is iedereen gelijk aan elkaar en ik voel me in mijn werk altijd zeer gewaardeerd. Wij passen ons in het geven van onze trainingen dan ook sterk aan op de verwachtingen van de klant, zij moeten namelijk met onze producten willen werken. Zo bouw je wel een band op met de klant.”

Ontwikkelen binnen de Solar School

Naast ons gevarieerde aanbod van trainingen, seminars en opleidingen biedt Solar School maatwerktrajecten aan waarbij we het ontwikkelvraagstuk van onze klanten vertalen naar een oplossing op maat. Afhankelijk van jouw vakgebied(en) en beschikbaarheid zal voor zowel de klant als voor jou als trainer een perfect op maat gemaakt trainingsprogramma worden samengesteld.

Met het uitgebreide aanbod aan gespecialiseerde trainingen, een Learning Management Systeem en een groep inspirerende collega’s zijn wij van Solar School benieuwd naar jouw specialiteiten die de trainingen van Solar School weten te optimaliseren. De missie van de Solar School is om ons aanbod van trainingen zoveel mogelijk te vergroten. In de toekomst zien wij onszelf als belangrijke aanbieder van een grote hoeveelheid verschillende specialistische trainingen.

Wil jij samen met Solar Nederland de oplossingen leveren die onze klanten helpen bij het optimaliseren van de processen waardoor hun business kan groeien en zij betere projecten kunnen leveren? Dan kijken wij ernaar uit om jou als trainer bij Solar School te verwelkomen.