Wij zijn Solar Nederland

Solar is een trotse en ambitieuze sourcing en services onderneming die voor diverse sectoren in de constructie, bouw en energie, superieure producten en oplossingen biedt die toegevoegde waarde leveren. Ons succes danken wij aan onze servicegerichte medewerkers die als geen ander in staat zijn om kansen om te zetten in resultaten. Medewerkers die plezier hebben in hun werk terwijl ze hard werken aan slimme oplossingen en trots zijn op het bereiken van gezamenlijke resultaten.

Samen zijn wij een van de meest toonaangevende sourcing en services ondernemingen in Europa; we hebben een aanbod van 330.000 verschillende producten en verkopen unieke oplossingen. Wij richten ons op uitbreiding waar dit zakelijk gezien zinvol is en werken hard om onze reputatie als allerbeste in de markt te zetten, te behouden en te rechtvaardigen; waar we ook naartoe gaan.

Het is ons doel om de zakelijke belangen van onze klanten volledig te begrijpen en oplossingen te leveren die onze klanten helpen bij het optimaliseren van de processen waardoor hun business kan groeien en zij betere projecten kunnen leveren.

Bij Solar werken

Nee-het-komt-helemaal-niet-ongelegen

klantgerichte medewerkers

Waarden

Smartfun

Wij delen goede ideeën en genieten van ons succes, als team zijn wij - stronger together!

We netwerken om kennis en ervaring te delen waardoor wij onze competenties op de best mogelijke manier kunnen inzetten.

Wij doen extra moeite om onze doelstellingen te bereiken en proberen nieuwe en verbeterde werkmethoden te vinden.

Wij bouwen aan een positieve omgeving, terwijl wij plezier op onze werkplek brengen.

Bezieling

Wij creëren een Solar cultuur door het tonen van geestdrift en motivatie die in onze organisatie wordt gevoeld.

Wij erkennen dat wij met een positieve denkrichting, inlevingsvermogen en wederzijds respect betere collega's kunnen worden.

Wij creëren een aantrekkelijke werkplek door persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.

Wij hechten waarde aan vertrouwen en ruimte voor individuele verschillen.

Moed

Wij durven innovatief te zijn en de eerste stap te nemen.

Wij zijn volhoudend en zoeken naar een constructieve en open dialoog in ons dagelijks werk.

Wij dagen elkaar en onze gewoontes uit door het zoeken naar nieuwe kansen.

Wij zijn positief over verandering en moedigen het geven en nemen van verantwoordelijkheid aan.

Sollicitatieprocedure

Wanneer jij hebt gesolliciteerd op één van onze vacatures, krijg je direct in het scherm een melding dat dit goed is gegaan.

  • Je ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging dat deze door ons (volledig) is ontvangen.
  • Binnen 5 werkdagen laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Indien je niet wordt uitgenodigd, ontvang je een afwijzing.
  • Het eerste gesprek vindt plaats met de recruiter/HR. Als zowel jij als wij na het gesprek positief zijn dan volgt er een tweede gesprek. Dat is meestal met de direct leidinggevende. Zo leer je tijdens de sollicitatieprocedure meerdere collega’s kennen.
  • Als beide partijen na het tweede gesprek wederom positief zijn, dan volgt er een assessment.
  • Is de uitslag van het assessment positief dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek bij ons op kantoor, waarna we hopen jou te mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Heb jij het in je mars?

Als medewerker van Solar bevind je je in goed gezelschap van zo’n 3000 ‘can do’-collega’s die geloven in de kracht van ‘ja’. Als jij dezelfde mate van inzet en initiatief hebt, dan pas je perfect in ons team.

We vragen hier bij Solar veel van onze medewerkers omdat we weten dat ze dat aankunnen. En we verwachten dat ze ook veel van ons vragen als het aankomt op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij willen mensen die verantwoordelijkheid nemen en die daarnaar handelen, want alleen op die manier kunnen we groeien en bloeien in een sterk competitieve markt.

Dus als wij je verwelkomen in het land van ‘can do’, dan is dat niet iets lichtzinnigs. Want ‘can do’ is ons leidende principe. Waar onze klanten ook om vragen, en wanneer ze er ook om vragen: wij leveren het. En dat geldt ook voor hoe we onderling met elkaar omgaan.